Gastenboek

 

 
De Sint en Pieten zouden het erg leuk vinden als je een bericht voor ons achterlaat!
 

17 comments on “Gastenboek”

 1. Robyn Noldus Beantwoorden

  Beste Sinterklaas en zwarte piet,
  Vanuit de vrijwilligersorganisatie Serve the City Tilburg hebben wij een spelletjesmiddag georganiseerd voor kinderen die wat minder te besteden hebben. De kinderen deden allerlei leuke en gekke activiteiten rondom het verhaal ‘De reis van Sinterklaas’. Om de middag compleet te maken, hebben wij Sinterklaas en zijn Pieten uitgenodigd om langs te komen. Het was erg leuk dat het bezoek van Sinterklaas persoonlijk werd gemaakt. De Sint greep terug naar het verhaal en vroeg bijv. aan de kinderen welke activiteiten ze die middag gedaan hadden en welke ze het leukst vonden. De pieten gingen zelfs een paar activiteiten uitproberen. Dat was erg grappig en spontaan. Er is veel gelachen bij de kinderen en de vrijwilligers. Bij het uitdelen van de cadeaus nam de Sint de tijd om ieder kind persoonlijk te benaderen. Dat was mooi. Kortom; jullie bezoek was super! Leuke, gekke en enthousiaste zwarte pieten. Sinterklaas zag er professioneel uit en had persoonlijk aandacht voor ieder kind.
  Bedankt voor jullie komst!
  Groetjes van Serve the City Tilburg

 2. Fam Delsink Beantwoorden

  Beste Sinterklaas en Pieten,
  Dank jullie wel voor een ontzettend leuk bezoek.
  Onze kinderen hebben genoten, en wij dan dus ook!

  Groetjes uit Veghel

 3. Oma Truus Beantwoorden

  We zijn blij dat de u en de pieten dit jaar weer bij ons op bezoek komen. Het was vorig jaar ook zo gezellig, de kinderen hebben het er nog over :-)(-:

 4. Papa en mama van Melvin Beantwoorden

  Vorig jaar 2017 zijn jullie bij ons geweest en dat was heel leuk. Onze zoon zit weer met smart te wachten op Sint en Piet.

 5. Jeugdcommissie MHC Beantwoorden

  Dank jullie wel voor de super leuke sinterklaas middag die wij hebben gehad bij ons clubhuis.
  De kinderen hebben er ontzettend van genoten.

 6. Niels Beantwoorden

  Beste Sint en Pieten,
  We vonden het heel gezellig dat jullie afgelopen zaterdag bij ons op het sinterklaasfeest van Ideo langs zijn gekomen. Fijn ook dat de Sint voor alle kindjes even echt aandacht had. Volgens mij waren de meeste kinderen ook lekker op hun gemak en hadden ze het naar hun zin. We hebben ons ook als ouder prima vermaakt met hoe bijdehante Sint, de slaappiet en de vergeet piet samen een hele leuke sfeer met een knipoog weten te maken.
  Groet en graag tot volgend jaar,
  Niels

 7. Elle Beantwoorden

  Ook al waren er heel veel kinderen toen de Sint en zijn pieten op bezoek kwam op het werk van de papa’s en mama’s, de Sint en de pieten hadden tijd voor iedereen.
  De kinderen hebben een onvergetelijke ochtend gehad en wij gaan ze voor volgend jaar ook zeker weer uitnodigen.
  Dank je wel!

  Groetjes uit Eindhoven

 8. Marieke Beantwoorden

  Wij komen uit het midden van het land, maar hebben ons Sinterklaasweekend met de hele familie in een vakantiehuis in Handel doorgebracht. Via internet vond ik deze Sint en zijn Pieten. Onze pakjesavond werd compleet met een bezoek van dit drietal. Wat deden ze het leuk! Sinterklaas had fantastische humor, wat maakte dat niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen met volle teugen genoten. Ook de pieten deden het super. Leuke interactie met de kinderen. We willen jullie heel erg bedanken voor dit leuke bezoek. Ondanks dat jullie volgens mij een druk programma hadden, namen jullie echt de tijd.
  Mochten we volgend jaar weer naar dezelfde plek gaan, dan hopen we jullie weer te zien!

 9. Birgit Beantwoorden

  Wat hebben wij een leuke middag gehad! De kinderen waren blij verrast met het bezoek van de Sint en Pieten. Ze hebben ervan genoten en de volwassenen ook. Het half uur vloog voorbij en was eigenlijk veel te kort. Wie weet tot volgende jaar!

  groetjes uit Uden

 10. Ellen de Groot Beantwoorden

  Afgelopen zondag mochten wij de Sint met zijn pieten ontvangen. Wat was het leuk!! Ze waren goed voorbereid. Vergeet-piet was het boek van Sinterklaas kwijt en de kindjes mochten mee zoeken. Slaap-piet viel halverwege het bezoek in slaap en de kindjes mochten hem wakker schudden. De kindjes schaterde van het lachen. De Sint had in zijn grote boek van alle kindjes leuke informatie bij zich en de pieten gingen gezellig tussen de kindjes in zitten op de bank. Na nog een spelletje en het uitdelen van de cadeaus ging de Sint met zijn pieten weer op pad. Ook de ouders en opa en oma vonden het fantastisch, dus wij zien ze graag volgend jaar weer!

 11. Marieke Hanegraaf Beantwoorden

  Hoi Sinterklaas en Pieten,

  We hebben weer erg genoten van jullie bezoek. Heel leuk wat jullie weer ieder jaar verzinnen wat er allemaal mis kan gaan en dan uiteindelijk toch weer goed komt.
  Volgend jaar hopen we jullie weer te verwelkomen in Den Bosch.

  Groeten de kinderen van Goudstikker de Vries

 12. Ideo Beantwoorden

  Beste Sint en Piet,

  De kinderen van Ideo hebben weer genoten van jullie aanwezigheid. Ze waren allemaal erg blij met het snoepgoed en de geweldige cadeaus. Het zingen van liedjes en het spelen van spelletjes vonden ze geweldig en ze hopen dat ze jullie volgend jaar weer zullen zien. Groetjes, Ideo

 13. Rösler Benelux Beantwoorden

  Hoi Sinterklaas en Pieten,

  Bedankt voor jullie bezoek tijdens ons bedrijfsfeestje bij Hullie in Uden.
  Het is altijd een spannend moment voor de kinderen als Sinterklaas en zijn Pieten binnen komen, maar dat dan ook nog het grote boek kwijt is….Gelukkig werd deze snel gevonden.
  Voor alle kinderen natuurlijk ook hartstikke leuk dat ze allemaal bij Sinterklaas mochten komen. Ze hebben genoten.
  Nogmaals bedankt en wie weet tot volgend jaar.

 14. Frans en Elly Schouten Beantwoorden

  Beste Sinterklaas en zwarte pieten wat hebben onze kleindochters genoten van jullie bezoek wat deden jullie het leuk allemaal was super gezellig heel erg bedankt daar voor Oma Elly en Opa Frans

 15. Chantal Beantwoorden

  Geweldig bezoek gehad, we zijn allemaal nog aan het nagenieten. Hartelijk dank voor deze onvergetelijke middag!

 16. Chantal Beantwoorden

  We hebben een geweldige middag gehad! Iedereen is nog aan het nagenieten, bedankt voor de hartverwarmende herinnering!

 17. Chantal Corbesir Beantwoorden

  Lieve Sint en pieten!

  Bedankt voor de geweldige avond! Iedereen heeft weer genoten van jullie komst! de kindjes praten er nog over! Hopelijk tot volgend jaar!
  Groetjes

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com